ALTERNATIEVEN ANABOLEN

Alternatieven anabolen

Alternatieven anabolen

Blog Article

WAT ZIJN LEGALE ANABOLEN?

“Legale anabolen” is een verzamelnaam voor veilige en praktische alternatieven voor echte anabolen. In tegenstelling tot echte anabolen zijn deze pillen gemaakt van natuurlijke ingrediënten en hebben ze geen gevaarlijke bijwerkingen.

Maar wat voor producten zijn dit nou eigenlijk? En hoe weet je welke legale anabolen welke illegale nabootsen? Speciaal voor jou hebben we in dit artikel alle informatie die je nodig hebt op een rijtje gezet. Meer informatie over Alternatieven anabolen.

D-BAL – EEN LEGAAL DIANABOL ALTERNATIEF

Dianabol is waarschijnlijk een van de meest bekende steroïden in de bodybuilding community. Deze steroïde, ook bekend als Anabol wordt gezien als een zeer effectieve drug om zowel snel kracht als massa op te bouwen. Omdat deze steroïde meestal oraal kan worden gebruikt is het een laagdrempelig steroïde voor veel bodybuilders die in een korte periode snel willen bulken.

Dat Dianabol populair is maakt het natuurlijk nog niet veilig of legaal. Dianabol kent veel bijwerkingen, zoals: een vettige huid, acne, haaruitval (tegelijkertijd met een toename in gezicht- en lichaamshaar), borstvorming bij mannen (gynaecomastie), vochtretentie en virilisatie. Natuurlijk is er een goede reden dat Dianabol illegaal is – en dat zijn met name de gezondheidsrisico’s die de drug met zich meebrengt.

D-Bal is een legaal alternatief voor Dianabol. Omdat D-Bal wordt gemaakt van 100% veilige en natuurlijke ingrediënten heeft het geen bijwerkingen (maar is het nog steeds indrukwekkend effectief).

Report this page